Læsø 2006
Side 1 af 2 Next
Kø! Når vi færgen? Vi nåede færgen! Ferielejligheden Solnedgang Der findes rav
Kø! Når vi færgen? Vi nåede færgen! Ferielejligheden Solnedgang Der findes rav
Maja i interimistisk babyseng Vesterø Havn Lille Maja er syg Uldgården Jeg må ha det hele!
Maja i interimistisk 
babyseng
Vesterø Havn Lille Maja er syg Uldgården Jeg må ha det hele!
Saltsyderiet Saltsyderiet Saltsyderiet Saltsyderiet Saltsyderiet
Saltsyderiet Saltsyderiet Saltsyderiet Saltsyderiet Saltsyderiet

Fra lørdag d. 08. juli til lørdag d. 15. juli 2006 var vi og Birgitte på sommerferie på Læsø. Vi havde lejet en privat ferielejlighed via nettet.

Turen mod Læsø blev lige lovlig spændende, da vi sad fast i 45 minutter i en kæmpe bilkø mellem Hobro og Aalborg. Vi kunne se på uret, at vores færgereservation var røget. Men med en del held og Rasmus´ evner som racerkører nåede vi færgen og ankom til Læsø planmæssigt.

Læsø er en lille hyggelig ø med flot natur. Vi var næsten dagligt på stranden, hvor det faktisk lykkedes os at finde en smule rav. Vi besøgte naturligvis det berømte saltsyderi. Det var et meget spændende at se det gamle saltsyder erhverv i praksis og vi købte sydesalt med hjem i rigelige mængder.

Sus og Birgitte tog tirsdag på en tøse-shoppe-tur, hvor vi besøgte Uldgården, et lysestøberi samt diverse lokale forretninger. Rasmus passede Maja, som desværre var syg med feber de første par dage i ferien. Men hun kom heldigvis hurtigt på benene igen. 

Ellers fik vi besøgt Museumsgården med det berømte tangtag, som kun findes på Læsø. Vi fik set Læsøstenen, Læsøtårnet i Byrum, den brune bi m.m.

Torsdag aften var Sus og Birgitte på Hotel Lærkely og se (Poul) Dissing, Dissing, Las og Dissing. Det var rigtig hyggeligt.

Vi havde en rigtig dejlig og afslappende ferie på Læsø. Vi nød godt af Birgittes hjælp med Maja og Maja nød også samværet med mormor.